Translate

fredag 12 maj 2017

Att våga vara annorlunda


Att våga vara annorlunda
John min karaktär i boken om John Kearney är väldigt annorlunda. Han sticker verkligen ut med sina märkliga idéer och vanor. Sedan har han ju också allvarligare tendenser som jag inte kan gå in på just här eftersom det ska bli en överraskning när boken någon gång kommer ut. Förutom ovanstående så har han också sexuella böjelser vilket jag tidigare också har skrivit om.
Han tränar dock senare på att förändra sig men ändå vara sig själv i slutändan. Det är en smal balansgång för honom att bli någorlunda normal som han själv uttrycker det.
Det som händer är att han faktiskt läker inombords när han senare inser vad som är viktigt i hans liv och hur han måste leva.
För Claudia som är en högkänslig person är det en krock att möta John som ju inte alls är som hon är. De är så långt ifrån varandra som man kan komma, de två. Ändå dras de till varandra som en osynlig magnet hamnat framför dem. 
Varje steg till förändring är en seger i rätt riktning samtidigt som man inte ska ta bort allt det som är en själv. Man måste också på någon nivå få vara sig själv.
detta är bok nummer 3 skriver på
bok nummer 1 är ute nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar