Translate

fredag 27 maj 2016

Hur hanterar vi brustna förhoppningar

Hur hanterar vi brustna förhoppningar?
Det är något som Everest Kearney får känna på i romanen "Brustna förhoppningar" som kommer ut nästa år. Jag håller just nu på och skriver om han som är en av tre bröder på Irland. En del av första kapitlet finns att läsa längst bak i den nysläppta boken "Tillgång till mitt hjärta" som handlar om Rikard Adelheim/Kearney.
Alla människor har vi mål och visioner. Vi vill alla göra allt för att det ska bli som vi vill med våra drömmar och visioner. När man vill en sak väldigt mycket så blir också fallet större om man misslyckas. Känslan av att ha gått sönder får Everest erfara när han ligger på det vackra marmorsgolvet i spyor och med en fruktansvärd huvudvärk. Han hatar livet, han vill dö och han vill inte tala med någon. Trots att han ju faktiskt lever ett glamouröst liv så är han ändå inte nöjd eftersom hans förhoppningar inom cirkusen har havererat. Han är väldigt besviken, oerhört arg och alla som kommer i hans väg får också veta vad han tycker om dem. Vad som händer sedan får ni läsa i boken när den kommer ut.
Det som händer när förhoppningarna brister är att man måste börja om ifrån ruta ett och därifrån på något sätt försöka bilda sig en ny sanning, en ny framtid. Det är inte lätt och ibland kan man behöva hjälp ifrån oväntat håll som Everest får. ©  Peter Knagert



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar