Translate

onsdag 1 februari 2017

Har du svårt för att koppla av?

Sara har svårt för att koppla av
Hon är ung så än så länge är det möjligt att hon kan köra på i ullstrumporna och jobba för många timmar varje vecka men en dag kommer det att ta stopp och då måste hon tänka om. Hon vill hela tiden bevisa sin duglighet genom hårt arbete. Hon är strävsam och nitisk och ordningssam. Hon kräver också av andra att de ska vara likadana som hon är. Hon kan inte vänta, stanna upp och känna in vardagen.
När hon möter en man som är väldigt olik de hon tidigare har träffat så är det faktiskt första gången hon reflekterar över att hon aldrig tar det lugnt. Han får henne på andra tankar, fastän hon i början är väldigt vresig emot honom.
Aldrig tidigare hade hon funderat på vad som skulle kunna göra henne lugn eller hur hon kan söka friden. Sara tycker att det som denne mannen berättar är väldigt flummigt och lite dumt. Ändå får han henne att tänka till och sakta förstår hon vad han menar. Det är då hon reflekterar över sitt liv, det liv hon hittills har levt och kanske behöver hon ändra på det? Hon vet inte och är väldigt tveksam eftersom det liv hon levt hittills är det enda liv hon känner till. Detta är bok nummer 6 i serien om bröderna Kearney. Bok nummer 1 Tillgång till ditt hjärta finns ute nu och bok nummer 2 kommer under 2017.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar