Translate

torsdag 8 december 2016

Ibland kan man tvivla på sitt liv



Ibland kan man tvivla på sitt liv
Everest Kearney är en av dem som tvivlade när det fruktansvärda hände honom. Då måste han tron på livet. Kunde han komma tillbaka och hur i sådana fall? Ja det är frågan som läsaren ställer sig när man läsa min bok "Brustna förhoppningar" som kommer ut 2017. Boken före heter "Tillgång till mitt hjärta" och finns ute nu. Den senare boken handlar om Everest halvbror Rikard.
Man kan säga att tvivel brukar döda de minsta visionerna och förhoppningar. Tvivel är ett gissel som nästlar sig in i en människas liv och tar. Jag har läst om folk som vet att de ska dö och som faktiskt ångrar att de inte anammat de drömmar de haft. De brukar ångra att de inte vågat, inte tordes att släppa loss sina visioner och drömmar.
Alla har vi ju visioner och drömmar men inte alla vågar ta fram dem i ljuset. Många ser dem inte heller precis som Everest, han såg dem inte först. Ibland kanske man inte behöver gå så långt ifrån sitt liv för att förstå vilken väg man ska ta. Kanske är det så att man behöver en hjälpare för att kunna se det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar