Translate

måndag 30 maj 2016

Vänner som försvinner- kärleksroman om Irland

Vänner kommer och vänner går
Ja så är det i romanen "Brustna förhoppningar" som handlar om Everest Kearney på Irland. Boken kommer ut nästa år och är en fortsättning på "Tillgång till mitt hjärta" som kom ut nu under 2016 och handlar om Rikard Adelheim/Kearney.
När Everest sitter ensam i sin svit på slottet Marl Boro Hall som är beläget på Irland så är han väldigt arg på att hans vänner har svikit honom. Under hela sin karriär inom cirkusen har han haft många vänner, både manliga och kvinnliga men sedan allt det hemska hände har inte någon av dem hört av sig.
I hans världsbild fanns inte möjligheten tidigare att vänner sviker när man har det svårt. I hans vision om hur allt är trodde han att vännerna skulle stötta honom om och när han blev skadad, sårad eller besviken.
Att upptäcka att alla hans vänner har svikit honom blev ytterligare en börda för honom förutom det som han dagligen fick kämpa med. Han dras allt längre ner i träsket av förakt för sig själv, besvikelse, ilska och hat till allt och alla. Han lever, visst men han gör det ändå inte, han vill inte leva.
Hur det går för Everest får du veta om du läser boken. Just nu skriver jag på denna bok. ©  Peter Knagert


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar