Translate

söndag 18 september 2016

Billig e bok (68 kr) om en ond man, en riddare och hans hustru. Johanna träffar dock en annan man och het erotisk kärlek uppstår, inte utan komplikationer

http://www.bokus.com/bok/9789175691961/en-mans-agodel/

Billig e bok 68 kr endast

I en badvik år 1165 möter Sten Långe den nakna Johanna Laurensdotter. Johanna är en värdig adelsdam som håller sitt huvud högt och går sin egen väg. Han är en tapper riddare som strider i kung Greger Sunessons armé. Ljuv sensuell kärlek uppstår mellan Johanna och Sten vid första ögonkastet. Men Johanna är redan bortlovad till Thormund Stenbock. Hennes blivande make kallas i folkmun för Thormund Dräparen. Han är en farlig och ond man. På anmodan ifrån kungen skaffar han sig en maka som är oskuldsfull. I Johannas kommande liv som maka finns det mycket ondska med Thormund men också erotisk kärlek ifrån en tredje man som betyder mycket för henne. Men detta triangeldrama får konsekvenser i framtiden. Fem män planerar ett mord men kommer de att lyckas? En historisk roman som skildrar medeltidens krig, seder och bruk. 
"En mans ägodel" skildrar både fattig och rik under medeltiden. En berättelse om makt, fruktan, het kärlek, intriger och glädje. 
"En mans ägodel" är den första i den fristående serien "Kärleken och maktens vägar"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar