Translate

onsdag 28 september 2016

Läs en bok i höst- het erotisk kärleksroman på den svenska ön Dorö

Även om boken är färdigskriven finns det många fina scener i boken som jag minns. Ett av dem är ett dramatiskt ögonblick när Viveka berättar om Ville. Han hörde smärtan i hennes röst och såg hennes tårar. Han torkade ömt bort hennes tårar och tog henne i sin famn. En fin stund. Samtidigt som det var en smärtsam scen var den ändå fin och innehållsfull för deras relation. De byggde där och då upp en innerlig förtrolighet som är få förunnade att finna i denna värld.

Lika som bär är Viveka Lundmark och Rikard Adelheim men de är själva inte medvetna om det. De avskyr istället varandra och undviker skickligt att mötas på Diamond Corporation där de båda är försäljare. Deras chef Victor Jörgensen tvingar dem dock att utföra en duell om hans vd-titel, då han ska gå i pension till hösten. Den som säljer mest diamanter blir vd för företaget. Viveka och Rikard stiger ombord på MDT Madonna i hamnstaden Civitavecchia i Italien för att inleda sin försäljningsresa. Ingen av dem kan ana att det ska bli en resa på liv och död. De är heller inte förberedda på den åtrå och passion som drabbar dem. Han är en Don Juan. Hon är en stram affärskvinna och väldigt kräsen när det gäller män.

Det är den första boken i en släktroman som handlar de tre bröderna Kearney/Adelheim. Alla böckerna kan läsas fristående.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar