Translate

måndag 26 september 2016

Practical joke, Kärleksroman Montana Missoula- läs en spännande bok i höst

Det är ju så att även om man har skrivit färdigt en bok så glömmer man inte vad den handlade om. Jag glömmer heller inte de känslor och tankar som utspelades just i den boken. Jag har många minnen ifrån boken Tillgång till mitt hjärta. Här är en av dem:

Ett fint minne var när Rikard spelade ut ett pratical joke emot Viveka och framförallt hennes reaktion och hans förtjusning var ett oförglömligt minne, tycker jag. Förmodligen var det en sevärd stund när Viveka blev hysterisk och gömde sig inunder sängen. En rolig stund är när Rikard erkänner också att han är en idiot. Deras konversation och tankar samt känslor efter hans spex är lekfullt och innerligt.


baksidan på boken
Lika som bär är Viveka Lundmark och Rikard Adelheim men de är själva inte medvetna om det. De avskyr istället varandra och undviker skickligt att mötas på Diamond Corporation där de båda är försäljare. Deras chef Victor Jörgensen tvingar dem dock att utföra en duell om hans vd-titel, då han ska gå i pension till hösten. Den som säljer mest diamanter blir vd för företaget. Viveka och Rikard stiger ombord på MDT Madonna i hamnstaden Civitavecchia i Italien för att inleda sin försäljningsresa. Ingen av dem kan ana att det ska bli en resa på liv och död. De är heller inte förberedda på den åtrå och passion som drabbar dem. Han är en Don Juan. Hon är en stram affärskvinna och väldigt kräsen när det gäller män.

Det är den första boken i en släktroman som handlar de tre bröderna Kearney/Adelheim. Alla böckerna kan läsas fristående.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar