Translate

söndag 16 oktober 2016

Dina syskon har du starka känsloband till


Dina syskon är starka känsloband som du knyter genom hela ditt liv
Syskon kommer att ha många bråk emellan sig genom livet, det är så det är. Lika lätt som det är att bli ovänner är det att bli vänner igen. Man kan vara bittra fiender en tid för att sedan lägga ner stridsyxan och sedan är det nästan glömt.
Dina syskon är de som bäst känner dig, vet vad du vill. Visserligen har ni samma föräldrar men ändå är ni förmodligen inte alls lika. Troligen har ni också olika syn på er uppväxttid. Ni kommer säkert inte ihåg samma saker heller när det gäller hur era föräldrar uppträdde. Syskonkärlek har byggts upp genom åren och blivit en stark lina som varar livet ut.
Jag skriver ju om familjen Kearney och den familjen är minst sagt brokig. I familjen finns det fyra bröder som är biologiska. Så finns det en halvbror och det finns tre halvsystrar. Alla är naturligtvis olika men det är riktiga syskon också. John den äldste är den som är mest intelligent, påläst och han är en försvarsadvokat samtidigt som han är lite märklig och udda. Everest är äventyraren i familjen och har tidigare arbetat inom cirkusen. Två av de biologiska är ännu så länge hemliga. Rikard är en diamantförsäljare och reser över hela världen men har sin bas i New York. Han är halvbror med Everest och John. Ella är konstnär och bor i Paris. Erika är marknadsanalytiker och bor i New York men har tidigare bott ute i bushen tillsammans med sin tidigare man. Sara är en ännu så länge hemlig karaktär så den återkommer jag till senare.Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar