Translate

måndag 7 november 2016

Att bli lämnad i en kärlekssaga

Att bli lämnad i en kärlekssaga
Att bli lämnad är aldrig lätt, det är väldigt svårt både psykiskt och fysiskt sett. När man blir lämnad känns det som om man ska dö, vittra bort.
När väl den värsta chocken har lagt sig börjar man fundera på vad det var som gick fel. Man väger för och emot. Man hittar plötsligt sidor som faktiskt inte var bra med honom/henne. Man drar fram allt som förut varit i dunkel på grund av att kärleken gjort så att man inte kunnat se. Ändå känner man att man fortfarande älskar den andra personen, mot alla odds. Det här resonemanget tenderar till att bli ett martyrskap om det fortsätter och det är verkligen inte sunt men det är nödvändigt för att kunna gå vidare i livet. Det är bra att få ett avslut för sig själv även om man inte kan diskutera det med sin före detta partner.
Claudia lämnar John i deras kärlekssaga, hon orkar inte ta till sig det han berättar för  henne. Trots att hon är den som lämnar gör det ändå ont inom henne. Hon mår både psykiskt och fysiskt dåligt. Scenen när hon stänger dörren om sig, sjunker ner på golvet och lägger sig i fosterställning är väldigt talande för hur hon mådde.
del III i serien om bröderna Kearney
Del I ute nu: Tillgång till mitt hjärta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar