Translate

måndag 13 mars 2017

Liv och död- dramatisk bok som också innehåller het erotisk kärlek- läs en bok i vår

Dramatik - liv och död i en av mina böcker

s. 194
"Plötsligt skälvde fartygsdäcket till under deras fötter medan allt som var löst for runt utan ett egentligt mål. Viveka skulle för all framtid minnas det gnisslande metalliska ljudet som drog genom fartyget. Efter den enorma kollisionen for både Rikard och Viveka över sina grannars bord och därefter ner på golvet. Förvånat tittade Rikard och Viveka på varandra, de låg under ett annat bord. Allt hade gått så snabbt att ingen av dem hunnit att förstå vad som hände. Människor runt om dem skrek på olika språk och Viveka såg hur stora massor av vatten sköljde över fönstret.
   Hon kände Rikards hand i sin och kramade den hårt. " copyright Peter Knagert.


Lite längre fram
" Han tittade bakåt och fick se en kvinna som skulle gå i livbåten efter dem och såg hur hon plötsligt gled nedåt på däck för att i nästa sekund försvinna ner i vattnet. Rikard såg hur Viveka också hade sett samma sak som han och hon stirrade vilt framför sig. Rikard släppte kvinnan med blicken. Endast hennes huvud syntes och snart skulle hon vara död konstaterade han. " copyright Peter Knagert

Förutom dramatiken ovan plus mycket annat ingår det också erotik och kärlek i den boken


Lika som bär är Viveka Lundmark och Rikard Adelheim/Kearney men de är själva inte medvetna om det. De avskyr istället varandra och undviker skickligt att mötas på Diamond Corporation där de båda är försäljare. Deras chef Victor Jörgensen tvingar dem dock att utföra en duell om hans vd-titel, då han ska gå i pension till hösten. Den som säljer mest diamanter blir vd för företaget. Viveka och Rikard stiger ombord på lyxkryssaren MDT Madonna i hamnstaden Civitavecchia i Italien för att inleda sin försäljningsresa. Ingen av dem kan ana att det ska bli en resa på liv och död. Viveka och Rikard är inte förberedda på den åtrå och passion som drabbar dem. Han är en Don Juan. Hon är en stram affärskvinna och väldigt kräsen när det gäller män. 
Det är den första boken i en släktroman som handlar om de tre bröderna Rikard, Everest och John Kearney. Alla böckerna kan läsas fristående.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar