Translate

tisdag 14 mars 2017

Rikedom och välstånd hos familjen Kearney Irland

Rikedom och välstånd hos familjen Kearney
När jag tänker på ovanstående ser jag färgerna purpur och lila framför mig. Dessa färger står för makt och rikedom, välstånd.
Slottet bär på mycket sorg och oro, frustration och ilska vilket jag tänker mig i en mörkare nyans av lila.
Utanpå är familjen välbärgad och många ser med avundsjuka blickar på dem. De bor högst uppe på ett berg med utsikten över staden. Där har de byggt sig ett fort, fritt ifrån insyn och paparazzifotografer.
De har egen butler, köks- och städpersonal samt biträden. Husets insida rymmer många äldre antika möbler och varje rum är smakfullt utsmyckade med fina färger. Längst ned i botten av huset som har 7 våningar finns ett växthus som är tillbyggt. I växthuset håller Klara till och ordnar med sina blommor. Det händer också att Mr Collins, butlern hämtar blommor där. Längre ner  på berget finns ett stall där de har hästar. Till höger om slottet breder sig en skog ut och döljer deras grannar. Elisabeth undrar vad som döljer sig på Briston Hall. Hon är beredd att till varje pris ta reda på hemligheten bakom Briston Hall.
På Marl Boro Hall där familjen Kearney bor är det ständigt fest och glamour. De har alltid gäster inneboende som serveras mat och dryck.
Där i den Irländska naturen bor de, familjen Kearney.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar