Translate

söndag 19 mars 2017

Världsberömd och Rik

Världsberömd och rik
Viveka Lundmark är en rik kvinna och framgångsrik. Hon vet sitt värde och tar inte emot skit ifrån någon. Så fort som hon visar sig så är paparazzifotograferna där och fotograferar henne.
Hon har uppnått nästan alla sina mål. Hon är tuff och envis. På Diamond Corporation, där hon jobbar kallas hon i folkmun för ångvälten.

När Rikard Adelheim/Kearney återigen träffar henne på lyxkryssaren försöker han se förvånad ut. Han kopplar dessutom på sin berömda charm, den som får alla kvinnor att dregla efter honom.
Hur kommer det att gå?
"Rikard log det där självsäkra leendet som han uppvisade i alla skvallertidningar. Hans näsa gav ett aristokratiskt intryck åt det kantiga ansiktet. Han var lång och vältränad och Viveka antog att bland alla svärmorsdrömmar skulle han ses som ett kap. Hans bruna hår var nytvättat och ännu vått, vilket fick honom att se ännu mer attraktiv ut. Hon såg också att han  hade skaffat sig en ring i sitt ena öra. Hon tyckte det var så barnsligt att ha en ring i örat, precis som en tonåring. Hon fnös. ......... s. 30

Utdrag ifrån den första boken om bröderna Kearney. Den första boken utspelar sig i New York, på en ö i Sverige , Italien och dessutom Montana.
Lite text däremellan men sedan fortsätter det med att Viveka talar med honom.
" s 31. - Rikard Adelheim! sade hon långsamt. Är du med på den här resan? det hade jag inte en aning om. Hon ansträngde sig för att säga det i en arrogant ton och spela med i hans charad.
   - Fasen också, jag borde ha valt en annan lyxkryssare sade hon snabbt och såg sig nervöst omkring. Hon ville se på vad som helst förutom att se in i hans bruna ögon. Rikard log och tittade forskande ned på henne.
   - Fortfarande lika arg  på mig Vicki? frågade han och såg intensivt på henne. Viveka stod inte ut med hans blick som brände likt elden.
   - Vågar du inte anta en utmaning? Av Victor hörde jag att vi två ska tävla i en duell om vd- titeln. Han satte kaxigt händerna i sidorna och såg utmanande på henne. Hans ögon var så outgrundliga och djupa tänkte Viveka.
   Hon negligerade dock hans utspel och reste sig snabbt upp.
   - Nej det är dags att byta om till middagen sade hon avvisande.
Han tog ett steg emot Viveka och tog om hennes ena arm samtidigt som han tittade in i hennes blågröna ögon. Det kändes som han skulle drunkna i dem. Han noterade.......
Där fortsätter deras stormiga förhållande som både handlar om att få vd-titeln men också om deras kärlek som de båda kämpar emot.
En varm och kärleksfull historia som visar att två människor kan förändras när de möter kärleken.

fortsättning i boken
Tillgång till mitt hjärta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar