Translate

måndag 4 januari 2016

I skrivarlyan- En romantriologi

Min karaktär Elisabeth Alcook växer fram bit för bit. Hon ingår i bok nummer två i romantrilogin om de tre bröderna. Först såg jag inte hennes potential men undan för undan växer hon. Jag plockar fram hennes bakgrund och drar fram den i ljuset och gör henne mer intressant.

I bok nummer två som handlar om Everest Kearney och Elisabeth Alcook utspelar det sig flera olika slags sammandrabbningar mellan dessa två personer om olika saker som händer dem.

Liksom i romanen om Viveka och Rikard kan jag utlova heta kärleksscener och innerlig kärlek men också spänning. Ändå är dessa två romaner totalt olika varandra när det gäller handlingen och vad som sker. Viveka och Rikard har en viss relation till varandra medan Everest och Elisabeth har en annan slags relation.

Trots att Everest och Rikard är bröder så är inte deras liv lika. Visserligen har de växt upp på samma ställe men där slutar också likheten. De har dock samma släkt men de uppfattar dem på olika sätt. Det är precis så som det är med de flesta syskon att man uppfattar världen annorlunda. ©  Peter Knagert
Everest Kearney
Elisabeth Alcook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar