GRILLADE NÖTSPETT MED GRATINERADE ROTSAKER OCH MYNTASÅS
Getostgratinerade rotsaker:
500g rödbetor
500g morötter
1 rödlök
400g getost
3 msk balsamico
salt, peppar
500g morötter
1 rödlök
400g getost
3 msk balsamico
salt, peppar
Myntasås:
2 dl creme fraiche
1 kruka mynta
salt, peppar
1 kruka mynta
salt, peppar
Övrigt:
2 paket
(800g)
1. Skala rödbetorna och gnugga morötterna. Skär allt till stora bitar och ha ner i en ugnsfast form. Klyfta rödlöken till stora bitar och ha ner den. Ringla över balsamico och flytande smör. Smula över getosten och krydda. Ställ in i 225° i cirka 30-40 minuter.
2. Strimla mynta och rör ihop med creme fraiche och kryddor. Ställ svalt.
3. Stek nötspetten i grillpanna eller grilla dem.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar