Translate

onsdag 5 augusti 2015

Att skriva heta kärleksscener- att skriva en bok

jag brukar diskutera dessa scener med min fru. Det är alltid lättare när man har någon att bolla sina tankar med.

För att visa att man tycker om någon kan man låta en karaktär:
Rodna, blossande kinder,
handsvett
bli ofokuserad, stamma lite, harkla sig, stryka bort en hårlock, bita sig läppen, slicka sig om munnen, nervöst dra upp och ner med armen längs byxor eller kjol beroende på vem det är.

Med tonfallet kan man också framkalla den här speciella känslan som då infinner sig.
Tonen kan vara hes, maskulin, stammande, harklande osv.

Blicken är också central, en hungrig blick, en blick av åtrå, även en blick som tittar bort på grund av åtrå är också het.

Det beror ju också vilka positioner som karaktärerna har.
Är det en chef och hans anställd
är de båda anställda
osv. därifrån utgår ju deras berättelse över hur de känner.

Går man sedan längre blir det ju helt andra känslor och scener.

Här är en het kärleksscen i "En mans ägodel"

---------------------------------------------------------------
Amund stod och vägde på ena foten. Nej han skulle inte hälsa på henne mera. Det var en galenskap och de kunde bli upptäckta. Men då han såg Johannas yppiga bröst framför sig började hans kropp att säga sitt. Han överlade med sig själv. Nåväl en enda natt till kunde de få tillsammans. Och sedan skulle han aldrig mer röra henne. Efter denna natt skulle han säga adjö till Johanna. Med bestämda steg gick han till stugan. Amund stängde tyst dörren om sig och trevade sig fram i mörkret till Johanna i bädden. Sommarnatten var ljus och i fjärran lyste himlen röd.
   - Du kom min älskade hälsade hon.
   - Ja jag kan inte hålla mig ifrån dig sa Amund sanningsenligt. Hon låg naken i bädden under bolstret. Jag vill se dig förklarade han. Johanna gjorde som Amund önskade och tog bort bolstret.
   - Du är så vacker sa Amund. Han smekte henne medan han tittade på henne. Johannas andhämtning blev häftigare och hon drog honom girigt över sig.
   - Inte än Johanna! skrattade Amund och lade sig bredvid henne. Jag måste inpränta varje del av dig. På det viset har jag något att minnas. Han studerade girigt hennes bröst och lät blicken glida ner över hennes mage för att sedan fastna vid hennes sköte. Återigen smekte han henne på brösten och hon kved till. Hans hand sökte sig sedan ner mellan hennes ben och Johanna reste sig halvvägs upp och tog om hans ansikte. De förenades i en häftig kyss. I Amunds huvud dånade det och överallt i hans kropp bultade det.
   - Jag står inte ut snart stönade Johanna och tog efter hans lem. Amund lade sig häftigt över henne och gled in mellan hennes lår. Deras förening blev häftig och full av åtrå. Gång på gång gled han ur henne för att ögonblicket därefter glida in i henne. Då föreningen fullbordats stönade de båda och låg sedan utmattade sida vid sida. Amund kände att här var deras sista älskog. Han kunde inte fortsätta med detta för det var galenskaper. ©  Peter Knagert



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar