Translate

måndag 19 oktober 2015

Karaktärerna Ella och Erika i kärleksromanerna om deras tre bröder.

Det här är Ella, hon är konstnär och halvsyster till Rikard och Everest samt John och även till Erika.
Hon ingår i familjen Kearney/Adelheim. Hon är gift med Fransiscus Bayard , också han konstnär.
Hon är ganska lik sin halvsyster Erika, de har samma mamma men olika pappor. Ella och Erika är dock inte alls lika när man ser till deras personligheter. Erika är stram och affärsmässig och rak på sak och orädd. Ella är en känslig själ och lever för konsten, hon är bohemisk, slarvig och lite virrig. Ella har tre barn. Ella är väldigt ödmjuk och snäll, en del skulle nog säga att hon är för snäll. Ella är Rikards favoritsyster eftersom de är de yngsta syskonen och för att de helt enkelt har en så bra kontakt. Ellas pappa heter Bjarne och är gift med Klara hennes mamma. Hon bor i Frankrike. Hon är ett änglamedium och har två gånger om året änglamingel. 

Det här är Erika hon är marknadsanalytiker och skild med två barn. Hon har en ganska rå jargong och gillar skämt och skratt. 
Båda karaktärerna kommer att ingå i den roman som ges ut 2016 respektive 2017 och handlar om bröderna Kearney/Adelheim. Det är nutidsromaner som handlar om år 2015 resepektive 2016 och 2017. Erikas pappa heter Paul och är numera gift med Angelica men tidigare gift med Erikas mamma Klara. Hon bor i New York. ©  Peter Knagert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar