Translate

fredag 31 juli 2015

Vill du läsa en fantasy som handlar om 1800 talet?

Är du intresserad av fantazy? då är min bok som jag har skrivit om Alfrida ett rätt val.
Var med ifrån första boken! Det är en serie som kommer att bli minst fyra böcker. Boken handlar om olika varelser kring Alfrida men det handlar också om skepp och handel på 1800-talet. Alfrida tar också emot patienter som hon lägger händerna på samt ger lindring för olika åkommor.
Bok nummer ett handlar om när Alfrida upptäcker och till slut vågar att anamma sina magiska krafter, något som tidigare varit förbjudet för henne.
I bok nummer ett träffar hon också mannen i sitt liv. Det blir en himlastormande kärlekssaga där de först är vänner men till slut tänder det till mellan dem. De reser till New York, London och Portugal.

I bok nummer två fortsätter Alfrida tillsammans med sin far att utkämpa depressionen i de magiska världarna. De har en mäktig fiende emot sig och det blir en hård kamp för Alfrida.
I bok nummer två utvecklas Alfridas kärlekssaga och blir ännu mer intensiv än tidigare. Deras äktenskap får dock problem men hur det går, får du själv läsa om.
En ny karaktär kommer in i handlingen i bok nummer 2. Det är Sienna Atterdag hon kommer ifrån Norge och är jagad av bödeln. Hon är också häxa liksom Alfrida och de blir vänner för livet. De fortsätter också att resa med fartyget, de reser till Tyskland.

I bok nummer 3 träffar Alfrida och Sienna emlafolket på Egobark. De kommer till en helt ny värld där inget är sig likt Gävle där Alfrida bor när hon inte tillbringar tiden i magiska världar. Tiden till havs skildras också men än så länge vet jag inte vart de åker. I första hand har jag fokuserat på de magiska världarna som de besöker. Men handel, skepp och livet på sjön skildras också med sjömän osv.

Bok nummer 4 fortsätter de sin kamp med att utkämpa depressionen. Än så länge vill jag inte avslöja vilken värld de skall besöka.

Bok nummer 5 kommer Alfridas barn att ta vid berättelsen och vara mest i fokus. De träffar pirater, Anders träffar kärleken på ett märkligt sätt och även Alma. De utkämpar liksom sin mor kampen emot depressionen och träffar märkliga varelser. Invävt i historien kommer naturligtvis också Järle och Alfrida m.m.

Bok nummer 6 kommer att handla om Alfridas tredje barn Karin och hennes relation. Hon har liksom Alfridas övriga barn en speciell gåva, vilket jag inte vill berätta om. Men det handlar också om Alfrida och Järles liv.

Bok nummer 7 kommer att handla om en pojke som Alma adopterar och hans liv. Det handlar också om Alfrida och Järles liv men på ett annat sätt som jag inte kan berätta nu.

fler böcker har jag inga idéer till ännu men det kanske kommer.
Vill du vara med ifrån början så läs bok nummer 1.
Du hittar bok nummer 1 här




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar