Translate

onsdag 26 augusti 2015

Förbjuden kärlek mellan en husfru och en ärjad riddare- En spännande och romantisk men också ondskefull roman. Boktips 2015

Riddaren Amund och Johanna som är husfru på en stor gård inleder ett förhållande med varandra. Men det är ett förhållande som egentligen inte fick lov att förekomma eftersom hon var gift. Här är en bild på Johanna när hon är uppklädd och på besök hos kungen tillsammans med Thormund. Det var en lycklig tid för Johanna eftersom Thormund hade varit snäll under en längre tid. Hon hoppades att de skulle kunna läka sig tillsammans i sitt äktenskap efter allt som skett. Men hur det gick får du läsa i boken.
Här är Amund som hon inleder en passionerad kärlekshistoria med som visar henne alla erotikens fröjder. Amund är en kvinnokarl och får upp ögonen för husfrun på gården och kan inte motstå henne. Många gånger försökte han att låta bli henne men misslyckades. Samtidigt skulle han vara en sk. vän med Thormund eftersom han ingick i hans hird. 
Amund är en ärjad riddare som deltagit i många strider under Thormunds befäl och på kungens order. Han är således van att strida hårt men har också en annan sida, han är väldigt romantisk och kärleksfull och det är precis det som Johanna behöver i sitt fruktansvärda äktenskap. De delar också en hemlighet tillsammans som du får veta om du läser boken. 
Ett tillfälle som han och Johanna befann sig uppe på örnberget gav henne återigen en av sina kärleksförklaringar.
- Jag älskar dina ögon, din mun och din kropp. Utan dig kan jag inte andas! Under tiden följde hans hand konturerna av hennes ena hand och han smekte henne upp till den bara axeln och följde linjerna in till hennes bröst. Han kupade hennes bröst och böjde sig fram och sög på bröstvårtorna. Johanna stönade och böjde huvudet bakåt och hennes händer smekte hans bröstkorg. Amund drog henne häftigt intill sig och nafsade på hennes hals. I den stunden var det bara de två, ensamma på berget  i sin egen bubbla av lycka. De gjorde något förbjudet men det var deras kärlek. De möttes inte bara på örnberget utan på flera andra ställen så fort som tillfälle gavs. Deras kärlek var elektrisk och de kunde inte motstå varandra trots att de visste vad som skulle hända om Thormund kom på dem. ©  Peter Knagert


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar